Espectacles
,
2021
Dijous 1 de juliol, 22:30h
Plaça de l'Antic Hospital de Sant Miquel
Tossa de Mar

Teatre 'L'home orquestra' d'en Peyu

En el marc de la Festa Major d'estiu de Sant Pere de Tossa de Mar, espectacle 'L'home orquestra' d'en Peyu, que ha volgut fer d’alguna manera una paròdia-homenatge d’aquesta figura que tots hem vist actuar alguna vegada a la Festa Major del poble. Aquests personatges que amb poca cosa: un teclat, unes bases midi de grans èxits de Perales o Rocio Jurado, una americana amb lluentons, confeti i molta voluntat, són capaços d’animar a tot un poble.

A 'L’home orquestra' en Peyu fa un recull dels seus millors textos i els posa en escena amb el fil conductor de la pròpia Festa Major. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, amb una horeta vegi una mica de tot. Evidentment tot plegat només és una excusa perquè finalment pugui dur a terme la ironia i l’humor al que ens té acostumats.

Les posades en escena complexes dels seus espectacles més teatrals s’obliden per donar pas a un estil molt més directe i apropiat pels espais pels que s’ha concebut l’espectacle. Hi ha qui és més fan d’aquest tipus de format, perquè la nuesa en sí del xou dóna espai a la improvisació amb el públic i és on finalment es pot veure en Peyu en estat pur.

Preu: 

Entrada gratuïta, prèvia reserva aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Tossa de Mar

  • imatge de control 1per1