Espectacles
,
2021
Dissabte 6 de febrer, 20h
Ateneu de Celrà
Celrà

Teatre 'Snorkel'

Teatre 'Snorkel' a càrrec de la companyia La Virgueria. Una clatellada irònica a la nostra manera de viure, a la manera de relacionar-nos entre nosaltres i també com a espècie, amb la Terra que ens acull.

Un text brillant amb personatges que viuen les nostres vides, que sobreviuen perseguint la pastanaga d’una festa que, ho vulguem acceptar o no, ja s’ha acabat.

Sinopsi: 

Com convidats que ningú no coneix, acabats d’arribar a una festa que ja s’ha acabat però tot i així optimistes i ridículament pacients. Aquesta obra potser parla de nosaltres, aquells dels qui no parlarà mai ningú. Nosaltres, que escurem el cul de les ampolles i pessiguem amb un dissimul ridícul les restes del pastís que d’altres no han volgut. Nosaltres, que allà drets vora la porta observem sense pressa les taques enganxifoses sobre la moqueta i les arribem a trobar boniques. Nosaltres, que no entenem…que fins i tot odiem, la física quàntica.

Aquesta obra potser parla simplement de persones que es troben i es reconeixen mútuament com a membres d’una mateixa espècie i es somriuen perquè saben que un cop acabada la festa ja no hi ha res perdre…

Preu: 

12€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autor: Albert Boronat
Direcció: Aleix Fauró
Ajudant de direcció: Oscar Llobet i Elena Martín
Intèrprets: Isak Férriz, Javier Beltrán, Marina Fita i Isis Martín
Producció: La Virgueria

Organitza: 

Ajuntament de Celrà i Teatre L’Ateneu de Celrà

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1