Espectacles
,
2021

Teatre 'Una història real'

Teatre 'Una història real', una obra de Pau Miró que reflexiona sobre les ferides emocionals d'un fill i un pare davant la pèrdua de la mare i l'esposa.

Sinopsi: 

Gestionar un dol no és gens fàcil. Però fer net és una necessitat, una teràpia beneficiosa per a l’ànima per poder tirar endavant. Cada persona troba la seva manera de portar-la a terme, alguns ho aconsegueixen sols i d’altres necessiten una petita ajuda externa. Però què passa quan els buits emocionals i educatius fan que un jove busqui refugi desesperadament? Què pot portar un jove de família progressista a coquetejar amb l’ultra dreta supremacista? És la por? La solitud? O la manca de referents sòlids?

Un adolescent que se sent desemparat i incomprès. Un pare absorbit per la seva professió. Un dol per gestionar. Una novel·la pendent de ser publicada. Una butaca atrotinada, plena de records, al bell mig del menjador. Un secret que pot acabar amb tot. I a l’exterior, el món no sembla anar millor: el discurs de la por agafa força, les esquerdes del pensament progressista són cada vegada més grans, l’individualisme ferotge impera. La clau és la supervivència.

Preu: 

26, 20, 12 o 8€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Autoria i direcció: Pau Miró
Repartiment: Julio Manrique, Mireia Aixalà i Nil Cardoner
Producció: La Villarroel, Verteatro i Bitò

Més informació: 

  • imatge de control 1per1