Activa't
,
2021
Dissabte 18 de setembre, 19h
Can Tista
Porqueres

Visita a l'Estudi Taller de Carles Fontserè

Visita guiada a l'Estudi Taller del polifacètic artista Carles Fontserè. Un espai que ofereix una mostra d'alguns dels quadres de l'artista, objectes personals, llibres i fotografies que permeten a qui el visita conèixer part de l'univers creatiu de Fontserè. La visita ofereix un recorregut per la vida i l'obra de l'artista amb la voluntat d'acostar al públic la figura d'un dels artistes clau de la segona meitat del segle XX.

Edat recomanada: A partir de 7 anys
Durada: 1 hora

Sinopsi: 

Can Tista i Can Montguix són els dos espais on va viure i treballar el cartellista, fotògraf, ninotaire, escenògraf i escriptor Carles Fontserè en retornar, a principis dels anys 70, de l'exili.

De les dues edificacions, la que és visitable és l'estudi taller (Can Montguix). Es tracta d'un espai de treball i creació condicionat amb tot allò necessari per escriure, dibuixar, pintar i dur a terme totes les tasques que la seva activitat artística requeria.

Amb una distribució oberta i fluida, les diverses zones estan perfectament concebudes per acollir l'activitat per a la qual van ser dissenyades: arxiu, biblioteca, zona de pintura, escriptori… Un entorn únic, replet d'objectes i records que permeten resseguir el periple vital de l'artista.

Preu: 

4€ general | 2€ reduïda

Inscripcions: 

Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Ajuntament de Porqueres

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1