Família
,
2021

Visita teatralitzada 'Un passeig per la història de Sant Pere de Galligants'

Visita teatralitzada 'Un passeig per la història de Sant Pere de Galligants', un divertit recorregut històric que pretén acostar als i les assistents, de forma entretinguda i divertida, a la vida i a la quotidianitat, no tan sols dels monjos benedictins que hi van viure, sinó també de la gent del segle XII, a través de l’escenari tan emblemàtic que és aquest monestir.

Durada: 90 minuts

Horari: 

10:30h | Visita en castellà
12:00h | Visita en català

Sinopsi: 

"Pare Abat, hi ha pelegrins!" Així comença aquest divertit recorregut històric pel monestir de Sant Pere de Galligants, una de les mostres més notables del romànic català, del qual només en resten visibles l'església i el claustre.

Actual seu del Museu d'Arqueologia de Catalunya a Girona, se'n té constància de la seva existència ja en el s. X si bé la construcció actual és del s. XII. En el monestir hi vivien monjos benedictins segons l'estricte regle de Sant Benet, que van teixir la seva història en relació amb la ciutat i amb el seu entorn.

Aquesta visita teatralitzada pretén acostar-nos, de forma entretinguda i divertida, a la vida i a la quotidianitat no tant sols d'aquells monjos sinó també de la gent del segle XII, a través de l'escenari tan emblemàtic que és aquest monestir. 

Preu: 

5€ general | 3€ reduïda | Gratuït menors de 8 anys

Inscripcions: 

Cal inscripció prèvia trucant al 972 202 632 o a través del correu macgironagalligants.cultura@gencat.cat

Organitza: 

Museu d'Arqueologia de Catalunya

Degut a la COVID-19 consulteu el web de l'organització per possibles canvis d'última hora

Més informació: 

Et pot interessar