Arts
,
2021
Del 27 de d'octubre al 8 de gener
Casa de Cultura
Girona

XI Biennal d'Art de Girona

Exposició que mostra les obres seleccionades de l'onzena convocatòria de la Biennal d'Art de Girona. L'obra guanyadora d'enguany correspon a l'artista Pep Sau (Olot, 1963), 'Su(b)squeda', un treball fotogràfic realitzat al llarg dels darrers tres anys, concebut com un viatge emocional a través de records i vivències personals de l'artista en un indret que ja li era conegut. Un lloc on Sau creu que la vida i la mort apareixen separades per un fràgil fil invisible.

Completen la mostra deu propostes que el jurat ha seleccionat entre deu artistes artistes diversos com Noemi Sjöberg, Alexandra Pascua o Patricia Maseda.

L'important nombre de participants en aquesta convocatòria testimonia una vegada més la consolidació de la Biennal d'Art de Girona en el teixit artístic, i alhora, suposa un desafiament important per al jurat, que davant de la qualitat objectiva de més propostes de les quals poden ser seleccionades, ha d'acotar la seva tria en funció de criteris professionals argumentats i consensuats.

Horari: 

De dimarts a divendres: d'11 a 20h
Dissabtes: d'11 a 18h

Inauguració: 

Dimarts 26 d'octubre, a les 19h

Més informació: 

  • imatge de control 1per1