Música
,
2022

Concert del Cor de Porcs

Concert del Cor de Porcs, resultat de la unió d'un grup de joves (i alguns no tan joves), actualment sota la direcció de la Nunu Garcia, que canten junts des de l'any 2015. Un grup vocal diferent i actual, que ha viscut molts canvis en els últims anys i que ens presenta un repertori fresc i divertit.

Un cor capaç de sorprendre el públic local amb les seves diverses actuacions al Centre Cívic de Porqueres i de seduir, en l'edició del 2018, el públic d'un festival de referència en el cant a cappella com és el Girona A Cappella.

El projecte té com a objectiu donar suport a la creació de projectes artístics amb la implicació de la comunitat local i alhora apropar les expressions culturals a la ciutadania. Una iniciativa amb un gran valor social i cultural que reivindica la qualitat artística de la creació comunitària.

Horari: 

Primera funció: 18h
Segona funció: 20h

Preu: 

5€ | Compra entrades aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Direcció: Nunu Garcia
Cantaires: Anna Masdevall Palomo, Clara Puig Vidal, Clàudia Ribas i Verdaguer, Elisabet Hernández Lara, Isabel Arnau Xargayó, Ivan Villalonga Tomàs, Judit Quintana Gómez, Júlia Puell i Gironès, Ma Dolors Casanovas i Planas, Nuri Brugada Arnau i Rubén Villalonga

Més informació: 

  • imatge de control 1per1