Música
,
2022
Dijous 19 de maig, 21h
Església de Sant Romà
Lloret de Mar

Concert del Join Guitar Duet

En el marc del Mediterranean Guitar Festival, concert del Join Guitar Duet, formació integrada pels guitarristes Josep Soto & Ignas Sestakovas, que és la suma de l'experiències i la llarga trajectòria professional de Soto (guitarrista nominat a un premi Grammy), amb l'energia, la joventut, el virtuosisme i la creativitat de Sestakovas. 

Junts ofereixen una proposta d'alt nivell musical amb la intenció de transmetre emoció i sentiment al públic, servint-se de la sva cuidada sonoritat, les inspirades melodies de les seves improvisacions i les riques rítmiques i harmonies que surten de les seves guitarres, per gaudir i fer gaudir de la música en estat pur. 

Als seus concerts gaudirem d’un programa de temes propis, standards de jazz, bossa nova, boleros, tango i latin Jazz. On es barregen els moments de calidesa i dinamisme a parts iguals amb la voluntat de satisfer el públic amb el seu gust interpretatiu, treballats arranjaments de peces i obres de diversos estils i uns acompanyaments i textures que converteixen els seus concerts en música en estat pur.

Preu: 

12€ | Compra les teves entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Mediterranean Guitar Festival

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1