Música
,
2022
Del 25 d'agost al 8 de setembre
Plaça de l'Església
Bordils

Concerts de Tornada

6a edició del cicle Concerts de Tornada, tres concerts a l'aire lliure, enguany a càrrec de Joan Rovira, Jaume Arnella i Carles Belda i Ven'nus.

L'encarregat d'obrir el cicle serà el cantautor ebrenc Joan Rovira, una de les propostes d'autor amb més tirada a casa nostra. Rovira va debutar el 2015 amb 'Peix sense espina' i des d'aleshores no ha parat de créixer gràcies a unes cançons plenes de vida i un directe que desprèn energia, vitalitat i optimisme.

El setembre arrencarà amb la música de Ven'nus, una aposta jove que està creixent amb força dins l'anomenat pop de butxaca. Amb un projecte nascut arrel del confinament i que ja compta amb mitja dotzena de singles i un disc, la cantant busca posar veu a una generació que es sent oblidada a través d’una música fresca i quotidiana.

Tancaran el cicle dos referents de la música popular i tradicional catalana. Jaume Arnella, cofundador del Grup de Folk, i Carles Belda, acordionista que ha col·laborat en nombrosos grups i projectes, són dos músics de dues generacions diferents i a Bordils s'ajuntaran per cantar cançons de taverna amb un ambient distès i de proximitat amb el públic.

Programa: 

Dijous 25 d'agost:
21h | Joan Rovira

Dijous 1 de setembre:
21h | Ven'nus

Dijous 8 de setembre:
21h | Jaume Arnella & Carles Belda

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Ajuntament de Bordils 

Col·labora: 

La Tornada i Jovent de Bordils

Més informació: 

  • imatge de control 1per1