Arts
,
2022
Del 7 al 10 d'abril
Diversos espais
Girona, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Salt, Mieres, Sant Joan de les Abadesses, Sant Hilari Sacalm, Osor, Sarrià de Ter, Tossa de Mar i Vidreres

Dia Internacional de l'Art

10a edició del Dia Internacional de l'Art que es desplegarà amb una àmplia programació d'activitats culturals i artístiques.

L'efemèride commemora el naixement de l'artista renaixentista Leonardo da Vinci el 15 d'abril de 1452. L'any 2011 la UNESCO declarà aquesta data com el Dia Internacional de l'Art amb el propòsit d'acostar les diferents formes de l'expressió artística a la ciutadania.

L'objectiu principal a l'hora de vertebrar una programació com la que es presenta és la de fer arribar la pràctica artística al major nombre possible de persones, compartint l'experiència de les diverses activitats.

La present edició comptarà amb més de cinquanta activitats en forma de tallers, visites comentades, jornades de portes obertes, recitals, rutes, performances, converses, inauguracions, fires, etc. que es desplegaran per vint-i-sis municipis de la demarcació. 

Programa: 

Organitza: 

Bòlit. Centre d’Art Contemporani de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1