Espectacles
,
2022

Espectacle de dansa 'Made of space'

Espectacle de dansa 'Made of space', un viatge visual i sonor que articula temps, espai i cos emprant patrons de moviment i estructures musicals, mitjançant l'acumulació, variació i repetició de trajectòries, traços i recorreguts, que junts formen un espai continu i infinit.

GN|MC conclou amb aquest treball una trilogia que va començar amb el quintet 'Time takes the Time time takes' (2015) i que va continuar amb el septet 'Set of sets' (2018), dedicats a explorar el concepte del temps i la noció de l'infinit. En aquesta ocasió GN|MC segueix endinsant-se en conceptes de la física i posa en escena aquesta fascinació per la capacitat comunicativa inherent al moviment en relació amb la noció d'espai-temps com a font d'inspiració.

Sinopsi: 

Com una partitura en la qual se succeeixen les repeticions sostingudes, les variacions continues, l'espai queda ocupat de manera geomètrica per un grup d'intèrprets que, a l'igual que els músics, es deixen portar per l'energia i dinamisme que els uneix.

Formen una xarxa en la qual comparteixen l'eix mitjançant recorreguts que serveixen com a base per a un nombre infinit de variacions, desafiant constantment a la gravetat i, alhora, rendint-se a ella. L'espai es converteix així en un camp generador, un teixit conjuntiu que es trena com a testimoni visual del paisatge viscut i experimentat.

Una poètica de l'espai que deté el fluir del temps. Una onada de pura dansa i pur so, un vòrtex d'energia vital.

Preu: 

Entre 8 i 20€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Idea/concepte: GN|MC Guy Nader | Maria Campos
Direcció: Guy Nader
Co-direcció: Maria Campos
Composició musical: Miguel Marín
Música en viu: Miguel Marín, Daniel Munarriz
Creació/interpretació: Maxime Smeets, Patricia Hastewell, Noé Ferey, Maria Campos, Héctor Plaza, Alex De Vries, Anamaria Klajnšček
Disseny il·luminació: Conchita Pons
Direcció tècnica: Albert Glas
Disseny escènic: GN|MC
Vestuari: Gabriela Lotaif
Assistència artística: Alexis Eupierre
Ajudantia direcció: Claudia SolWat
Producció executiva: Clàudia Saez/La Destil·leria, Raqscene

Més informació: 

  • imatge de control 1per1