Música
,
2022
Del 24 al 26 de juny
Diversos espais
Banyoles

Espectacle del Cor de Teatre

En el marc de la de l'(a)phònica, el Festival de la Veu de Banyoles, el Cor de Teatre estrena el seu darrer espectacle musical de carrer 'Estop', un musical de carrer amb escenes de cada dia, històries quotidianes de les quals tothom pot esdevenir protagonista. Però en aquest cas, vistes des d'una perspectiva musical i humorística i que potser ajudaran a prendre's la vida d'una altra manera. 

La formació banyolina surt al carrer i canta en directe amb les seves veus polifòniques i el llenguatge artístic que tant la caracteritza. 33 cantants, actrius i actors que ens oferiran tres accions diferents en tres espais de la ciutat. Sorpresa assegurada!

Programa: 

Divendres 24 de juny:
18:30 i 21h | Plaça Major: Acció 1

Dissabte 25 de juny:
12:30, 18:30 i 20:15h | Plaça dels Turers: Acció 2

Diumenge 26 de juny:
13 i 20h | Plaça Major: Acció 3

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Intèrprets: Anna Artigas, Mariona Callís, Mina Cañada, Bruna Cañada, Gerard Capdevila, Laia Carbonell, Queralt Casademont, Lluís Coll, Carla Costa, Sara Costa, Paula Costabella, Aleix Fernàndez, Lali Figueras, Jordi Forcadell, Sussi Geli, Sara Gómez, Marc Grabulosa, Marçal Gratacós, Nuri Hernàndez, Enric López, Ariadna Llop, Nasi Marco, Natàlia Menció, Vall Octavio, Llum Pérez, Ferran Plana, Adriana Planagumà, Ànnia Pons, Andrea Portella, Pere Quintana, Berta Ramírez, Rosa Rigau i Joan Vila

David Costa: direcció musical
Pere Hosta: direcció escènica
Lluís Nadal 'Koko': direcció artística
David Costa, Johan Hogenäs, S. Ljungman, Angelina Mangs i Paco Viciana: arranjament musicals

Organitza: 

Ajuntament de Banyoles i Cultura Banyoles

Més informació: