Espectacles
,
2022

Espectacle 'Garrí al forn amb compota de reineta'

Inaugura el FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, l'espectacle 'Garrí al forn amb compota de reineta', un muntatge amb què El Mirall fa la seva primera incursió en el món del cabaret. 

L'actualitat (la pandèmia de la covid) en va condicionar durament el procés de creació, havent hagut d'assajar, almenys, en cinc espais diferents. Però malgrat tots els entrebancs, el 25 de juliol de 2021 va estrenar a Blanes aquesta nova proposta, que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor...), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d'un veritable respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals. 

S'afegeix a la denúncia d'una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables. 

Durada: 70 minuts

Preu: 

Entrada gratuïta

Fitxa tècnica: 

Autoria: El Mirall amb Roberto G. Alonso
Intèrprets: Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez i Albert Torras
Direcció: El Mirall

Organitza: 

Diputació de Girona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1