Activa't
,
2022
Dissabte 26 de març
Plaça de l'Assumpció
Girona

La Volta #40: Art i artesania

Jornada voltaica #40: Art i artesania, que comptarà amb més d'una trentena de propostes vinculades a la recuperació d'oficis i tècniques artístiques que, treballades des de la sostenibilitat i allunyades dels processos industrials de fabricació, impliquen un coneixement específic de cada tècnica i un major al·licient en el disseny i la producció d'objectes funcionals i decoratius. 

Es presentaran les propostes expositives i instal·latives de la jornada que inclouen el treball de Noemí Batllori i els resultats de la residència de la Muntsa Pous i en Tomás Olivo, els estudiants seleccionats del Postgrau en Arts Aplicades Contemporànies.

La Jornada també comptarà amb tallers i exhibicions d'artesania i expressió artística, uns cavallets (carrusel) de la companyia francesa Tournicotons, un espai de joc de Rejuga i la presentació del projecte 'A quatre potes' per a veïns i veïnes de Sant Narcís del col·lectiu especialitzat en arts en viu i establert a Mieres Nyamnyam.

La música serà present tota la jornada amb les actuacions de Last Livin' Souls o la dels finalistes del concurs CançóCat i el jurat farà l'entrega de premis.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació Cultural La Volta. 

Col·labora: 

Ajuntament de Girona i Generalitat de Catalunya

Més informació: 

Facebook La Volta
Web La Volta

  • imatge de control 1per1