Arts
,
2022
Diumenge 30 de gener, 12h
Cultural Rizoma
Celrà

Presentació del projecte 'Calç viva' d'Antonio R. Montesinos

En el marc del programa indret.xyz, presentació del projecte 'Calç viva' d'Antonio R. Montesinos. 'Calç viva' és un projecte que es proposa abordar, des d'una perspectiva materialista, la història dels forns de calç i rajoleries situats al municipi de Celrà.

La proposta estira el fil d'una línia d'investigació sobre la calç i els seus processos de producció, transformació i distribució que Montesinos va iniciar amb el treball 'Tramoya', desenvolupat en el marc del projecte 'Forjando identidades, construyendo escenarios' (2019), a cura de Juan Francisco Rueda a Genalguacil (Màlaga).

'Calç viva' es concreta en una publicació i un desplegament instal·latiu que permeten visualitzar el procés de recerca que l'artista ha estat desenvolupant al llarg dels darrers mesos.

La publicació resultant, a més, procura activar una reflexió al voltant de la distribucio alternativa de coneixements i procediments populars, vinculats a certes dinàmiques laborals que han permès, al llarg de la història, la producció de morter i calç en aquesta zona.

Organitza: 

Cultural Rizoma

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1