Espectacles
,
2023
Dissabte 25 de març, 20h
Teatre Municipal de Girona
Girona

Espectacle 'Rèquiem Nocturn'

Espectacle 'Rèquiem nocturn' de Pere Faura, una peça que, amb una forta base de dansa popular, utilitza la fusió d'estils i cultures del moviment, donant pas a una nova manera d'interpretar-la, portant-la al terreny del llenguatge de les danses urbanes i més experimentals.

L'any 1979 Bob Fosse va filmar 'All that jazz', un retrat semi-autobiogràfic sobre la seva vida com addicte a les drogues, al sexe i a la feina, que acaba retratant la seva possible mort.

Prenent aquesta pel·lícula com a principal referent, l'espectacle és un retrat autobiogràfic de l'autor i de la seva mort professional dividit en tres grans actes com a símbol de les tres grans etapes d'un procés de realització d'un espectacle: l'audició, la creació i la funció. 

Una experiència ritualista entre el llegat i la paròdia, entre l'humor i la tendresa que reflexiona sobre la bellesa de la mort per transformar l'acte de morir en un cabaret amb molta ploma i purpurina.

Preu: 

18€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Concepte, direcció i coreografia: Pere Faura
Interpretació: Odo Cabot, Montse Colomé, Raffaella Crapio, Mario García Saez, Júlia Irango, Anamaria Klajnescek/Claudia SolWat, Gloria March/Sarah Anglada, Victor Pérez Armero, Toni Viñals
Amb la col·laboració especial de: Francesc Orella
Concepte i espai escènic: Jordi Queralt
Composició, direcció musical i música en directe: Aurora Bauzà i Pere Jou (Telemann Rec)
Text: Pere Faura i Marc Angelet

Organitza: 

Ajuntament de Girona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1