Llibres
,
2023
Dijous 22 de juny, 19h
Bòlit_PouRodó
Girona

Presentació del llibre 'Art emergent: la collita i el viatge'

Presentació del llibre 'Art emergent: la collita i el viatge' en format de conversa entre el seu autor, David Armengol, i la directora del Bòlit, Ingrid Guardiola. L'acte també comptarà amb la presència d'alguns dels/les artistes gironins/ines que hi apareixen esmentats i es completarà amb una sessió musical a càrrec de l'artista olotí Carles Congost (The Congosound DJ).

Publicat pel Grup Enciclopèdia Catalana, dins la seva col·lecció Univers Art, aquest volum presenta una història inèdita de l'art emergent i de les noves generacions d'artistes nascuts entre els vuitanta i els noranta. Malgrat ser una tipologia artística imprescindible per entendre l'art contemporani a Catalunya, no s'ha publicat fins ara cap assaig que, amb una perspectiva amplia i rigorosa, n'escrigui la història.

Aquest llibre suposa una revisió particular de l'art emergent català, tot basant-se en una lectura del context artístic narrada a través dels moviments (els viatges) i les permanències en el territori (les collites) dels i les artistes que inicien i busquen consolidar les seves trajectòries des de Catalunya.

Preu: 

Entrada lliure fins completar aforament

Organitza: 

Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona