Llibres
,
2023
Dimarts 28 de març, 19:30h
Casa de Cultura
Girona

Presentació del llibre 'La meva veu' de Nina i Carla Jover

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Al Gironès Llegim, 2024

Foto: 

Cedida
Aiguaviva, Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Vilablareix, Campllong, Cervià de Ter, Sant Jordi Desvalls

Al Gironès Llegim!

Del 2 de febrer al 12 d'abril

Presentació del llibre 'La meva veu. Anatomia i fisiologia de la veu per a petits i gran' (Nova Editorial Moll), de la cantant i actriu Nina i la professora i logopeda Carla Jover, amb una ‘performance’ interactiva de totes dues autores.

Sinopsi: 

'La meva veu. Anatomia i fisiologia de la veu per a petits i grans', per una banda, convida els lectors més joves a fer un viatge de descoberta d’aquest instrument, tan familiar con desconegut alhora, de la mà de l’Evi, la protagonista del llibre. Però també constitueix una guia elaborada especialment per als docents, els professors de música, professors de cant, directors de coral o logopedes, els quals hi trobaran una font de recursos per optimitzar la veu en els seus dos codis d’expressió: la parla i el cant.   

Aquest volum suposa una eina imprescindible per a explicar la veu, un instrument invisible als ulls, la qual cosa és tan possible com necessària si volem ser eficients quan parlem o cantem. 'La meva veu' neix amb el desig que coneguem més i millor la nostra veu i sapiguem utilitzar-la amb control i llibertat. Des del rigor científic però amb un llenguatge proper, l’Evi ens acompanyarà en l’emocionant viatge cap a la descoberta de la nostra veu.

Preu: 

Assistència lliure i gratuïta

Organitza: 

Nova Editorial Moll

Col·labora: 

Llibreries Troa i Diputació de Girona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1