Espectacles
,
2024

Espectacle 'Cançons que acaben en fade out'

Espectacle cabaret 'Cançons que acaben en fade out', a càrrec de La copla de Wisconsin, una recerca, un concert i un espectacle humorístic.

És una festa i alhora un homenatge compromès a unes icones silenciades del feminisme i el col·lectiu LGTBIQ+. I sobretot és una crida a mirar més enllà del que sembla evident, a qüestionar allò que hem acceptat sense pensar-ho.

Durada: 90 minuts

Sinopsi: 

Per què associem Rocío Jurado amb l'Espanya "cañí" i Alaska amb la contracultura dels vuitanta quan "la más grande" va cantar a l'empoderament i la masturbació femenina i Olvido Gara fa anys que col·labora amb la ràdio de la Conferència Episcopal? Té a veure amb l'apropiació que va fer el franquisme de la cançó espanyola? Té a veure amb el model de dona que projecta cada artista? Té a veure amb qüestions musicals, estètiques o de classe? 

'Cançons que acaben en fade out' intenta respondre a aquestes preguntes des de l'escena, convertint una recerca musicològica en una conferència performativa amb mirada feminista, ànima folklòrica i música en directe.

Preu: 

14€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Creació i interpretació: Cinta Moreno, Salvador S. Sánchez i Joel Moreno Codinachs
Dramatúrgia: Salvador S. Sánchez
Ajudant de dramatúrgia i direcció: Gonzalo Gómez
Arranjaments: Joel Moreno
Disseny de vestuari: Cinta Moreno
Confecció de vestuari: Maria Albadalejo

Organitza: 

La Planeta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar