Espectacles
,
2024

Espectacle 'Obre els ulls'

 Espectacle 'Obre els ulls', un musical de creació pròpia en què participen 140 joves actors i actrius, que, sobre l'escenari, representen quatre col·lectius simbòlics de la societat contemporània.

Durada: 65 minuts

Horari: 

Divendres 23 de febrer: 20h
Dissabte 24 de febrer: 17 i 20h

Sinopsi: 

Interpreten el cor dels consumistes, que viuen enganxats al mòbil i la pressió estètica, obsessionats amb les xarxes socials, el consum, els seguidors, la imatge i la fama. Els consumistes donen pas als treballadors, obligats a fer feines precàries, mecanitzades i exigents per produir de manera excessiva i contaminant tots els productes que el mercat demana.

També apareixen a escena els dominadors: el símbol del poder polític i econòmic, que identifiquen els bancs i les grans empreses preocupades únicament en generar beneficis per conquerir un món globalitzat.

I, finalment, tenen veu el cor d'itinerants: el poble humil i senzill que busca un lloc al món on viure en llibertat, però tot queda arrasat per construir ciutats de luxe i negoci. 

Serem capaços d'obrir els ulls, adonar-nos del que hem perdut en el record i preguntar-nos pels que encara ens queda?

Preu: 

8€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Realització coordinació i direcció: 
Associació UAP, Eduquem per la Pau

Intèrprets: 
Col·legi Pompeu Fabra, Escola Institut Cor de Maria La Bisbal, Escola La Salle, Escola Vedruna, Institut de Celrà, Institut de Sarrià de Ter, Institut Ermessenda de Girona, Institut Escola Francesc Cambó i Batlle, Institut Montilivi, Institut Narcís Xifra i Masmitjà, Institut Pla de l'Estany, Institut Rafael Campalans,Institut Salvador Sunyer i Aimeric, Institut Santa Eugènia, Institut Santiago Sobrequés i Vidal, Institut Teresa Pàmies, Institut Vallvera.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1