Arts
,
2024
A partir del 27 de setembre
Espai Eat Art
Banyoles

Exposició 'Zona Mona'

Exposició 'Zona Mona', mostra que reull obres de l'artista Francesc Daranas, i que gira al voltant dels primats que conviuen, la gran majoria, en el Centre de Recuperació de la Fundació Mona.

El conjunt d'obres exposades inclou des d'esbossos fins a peces més elaborades i treballades amb tècniques de gravat, com la punta seca i el monotip. 

'Zona Mona' és el resultat del treball de gairebé dos anys sobre els primats del Centre de Rehabilitació de la Fundació Mona, un espai on l'artista va realitzar els primers esbossos i es va documentar per, així, poder continuar i acabar el treball en el seu taller. Durant aquest temps, ha deixat en segon pla la seva pintura del dia a dia i s'ha concentrat en aquesta temàtica específica, amb obres que s'allunyen del naturalisme i en què ha apostat per tècniques de gravat per intentar obtenir un traç menys acurat i una taca més atzarosa.

Francesc Daranas mai ha dissimulat els seus orígens gràfics des del dibuix amb tinta i coloració amb anilines, on la línia gestual de les formes conforma una mirada pictòrica i en moltes ocasions genuïnament il·lustrativa.

Horari: 

Dimecres, dijous i divendres: de 17 a 20h
Dissabtes: de 10:30 a 13:30h i de 17 a 20h

Inauguració: 

Divendres 27 de setembre, a les 19h

Organitza: 

Fundació Lluís Coromina

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1