Activa't
,
2024

Trobades amb... Anna Andreu

Nova edició del cicle Trobades amb…, que en aquesta ocasió compta amb Anna Andreu, qui ja s'ha erigit com una de les veus imprescindibles del panorama català. En aquesta trobada, guitarra en mà, explicarà com escriu les seves cançons, com mesura la veu i la paraula en les seves lletres.

Presentació a càrrec de Pere Solà Gimferrer, periodista cultural i crític de ficció televisiva. Actualment, escriu al diari La Vanguardia, presenta el pòdcast 'Siguiente episodio' i és col·laborador habitual del programa de ràdio 'El món', a RAC1

Sinopsi: 

Amb dos discos ('Els mals costums' i 'La mida') i un EP ('Tots els cingles'), editats amb Hidden Track Records, com també més de cent quaranta concerts, la cantautora s'ha convertit en un clàssic contemporani gràcies a un cançoner memorable.

Després de recórrer el país al costat de la seva inseparable bateria i parella, Marina Arrufat, l'Anna ha fet una parada per crear un àlbum nou, una criatura que, segurament, marcarà un abans i un després en el seu projecte artístic i que veurà la llum la primavera del 2025.

Preu: 

6€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1