Llibres
,
2024
Dissabte 11 de maig, 12h
Les Golfes de Can Trinxeria
Cassà de la Selva

Vermut de Lletres: 'Les calces al sol'

Nova edició del Vermut de Lletres que, en aquesta ocasió comptarà amb Regina Rodríguez Sivent on presentarà 'Les calces al sol', una novel·la alegre amb una arrencada a tot gas i un desenvolupament al mateix ritme, que parla sobre els canvis vitals que ens fan créixer.

Sinopsi: 

La Rita Racons se'n va als Estats Units a fer d'au-pair sense saber-ho del tot. Un bon dia es troba a l'aeroport de Barcelona preparada per agafar un avió que, teòricament, l'ha de dur a Nova York, on aprendrà anglès durant l'estiu. Però el seu ínfim coneixement de la llengua anglesa la porta, per carambola, fins a Atlanta, a casa dels Bookland, on tindrà cura dels tres fills de la família durant un any sencer.

Els Bookland són l'antítesi del clixé clàssic d'una família americana. Intel·lectuals rematats, esperen que la nova au-pair estigui a l'altura del que exigeixen les ments privilegiades dels nens de la casa.

I tot i que ben bé no ho estarà, la Rita i el seu caos constant portaran els petits Bookland a viure la vida més enllà dels llibres.

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Organitza: 

Ajuntament de Cassà de la Selva

Més informació: 

  • imatge de control 1per1