Jump to navigation
Mes d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 18 maig, 11h
Dissabte 25 de maig
Caps de setmana d'abril i maig
Del 18 d'abril al 2 de juny
Del 4 de maig al 2 de juny
L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) engega la 35a edició de la Setmana Gastronòmica Gironina (SGG), la mostra culinària més antiga de tot Catalunya.
Després de 35 anys d’història, la campanya segueix treballant pel mateix objectiu: promoure la cuina local i de les comarques gironines oferint menús gastronòmics especials, per a tot tipus de paladars i butxaques. Mantenint la voluntat de promocionar i donar a conèixer les tendències gastronòmiques i les noves corrents culinàries dels nostres xefs, la 35a SGG recull un tast de les especialitats i les delícies de cada restaurant amb una mateixa finalitat: col·locar la gastronomia i el talent de la cuina gironina al punt de mira del públic.
L’edició del 2015 arrencarà el divendres 17 d’abril i s’allargarà fins el diumenge 26 d’abril. Deu dies on un total de 49 restaurants serviran menús especials i maridats amb productes de proximitat per engalanar una campanya que ja és de referència a les comarques i arreu del país.
Més informació