Menjar i beure
,
2015
De l'1 al 30 de juny
Restaurants del poble
Tossa de Mar

Campanya gastronòmica fideus a la cassola

Durant tot el mes de juny, dotze restaurants de Tossa, que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca, participaran a la sisena edició de la campanya gastronòmica dels fideus a la cassola, un plat que des de sempre ha estat present a les llars de la població. Els restaurants que s'han adherit a la campanya inclouran en les seves cartes diferents maneres de cuinar els fideus, mitjançant l’ús d’ingredients ben diversos. Algunes de les opcions que s'oferiran són, entre d'altres: fideus a la cassola amb llamàntol; fideus negres amb calamarsets i cloïsses; fideus a l’aroma de carbó; fideus de “senyorito”; fideus negres amb cabra de mar; fideus amb castanyons i botifarra; fideus amb verdures de temporada, etc.

Els restaurants que participen a la campanya són: Can Pini, Capri, Castell VellL’Ajustada, La Cuina de l’Avia, Marina, Mestre d’Aixa, Sa Muralla, Santa MartaTúrsia, Victòria i Víctor.

 

Més informació

  • imatge de control 1per1