el-bulli_Surtdecada-Girona

El cuiner Ferran Adrià deixava a tots sorpresos amb l’anunci que el seu mític restaurant, El Bulli, tancava les portes. Ho va fer el 30 de juliol de 2011, deixant un buit entre els amants de l’alta cuina. ‘El Bulli: Cooking in Progress‘ s’avança a aquest succés, intentant capturar l’esperit sempre inquiet, meticulós i perfeccionista de Ferran Adrià i el seu equip, seguint els seus passos dins de la cuina-laboratori on assagen les tècniques més noves que més tard donen lloc als plats més insospitats. És la primera vegada que les càmeres s’introdueixen en les entranyes i descobreixen els secrets d’Adrià.
Director: Gereon Wetzel (Alemanya, 2011)
Artista: Ferràn Adrià
Cicle 'Art i Cinema'
Preu: socis dels Amics del Museu d’Art: 2€; no socis: 4€
Organitzador: Amics del Museu d’Art de Girona i Cinema Truffaut
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.