AGENDA
Arts
Experiment any 2100
2017
Del 5 d'abril al 13 d'agost
  • Girona
CaixaForum

Exposició 'Experiment any 2100'

El futur, com se sol dir, és on passarem la resta de les nostres vides. Per tant, no és estrany que una preocupació constant dels éssers humans al llarg de la història hagi estat precisament preveure'l. Però, es pot predir realment el futur? Avui dia disposem dels coneixements i dels mètodes necessaris per poder fer prediccions raonables sobre com pot ser el demà. La tècnica que utilitzem, basada en el mètode científic, s'anomena prospectiva.

En aquesta exposició, i sota el guiatge de les grans obres literàries i cinematogràfiques de ciència-ficció, et llançaràs a l'aventura d'explorar com pot ser el nostre futur. Descobriràs en què consisteix i com treballa la  prospectiva, i analitzarem les anomenades megatendències, és a dir, els grans canvis que es van conformant lentament i que influeixen de manera decisiva en la societat, determinant la seva evolució. Concretament, ens centrarem en les prediccions que fan els analistes sobre com pot evolucionar el món en els àmbits socials, mediambientals i tecnològics al llarg del segle XXI.

Descobreix els reptes i les promeses que el futur ens presenta i reflexionem sobre el que podem fer per aconseguir, entre tots, un futur millor!

Aquesta exposició es basa en el document 'The European Environtment. State and outlook 2010 Assessment of global Megatrends', de l'European Environtment Agency.
Activitat gratuïta

Més informació
www.agenda.obrasocial.lacaixa.es/ca/caixaforum-girona

Et pot interessar

Del 7 d'octubre al 28 de febrer
Santa Margarida i els Monjos
Del 23 de febrer al 2 d'abril
Torroella de Montgrí
Del 27 de gener a l'1 de maig
Torroella de Montgrí
Tragèdia al call
Diumenge 4 de març, 10:30h
Tàrrega
Divendres 9 de març, 19h
Platja d'Aro
Del 17 de febre al 28 d'abril
Vulpellac
Del 9 de febrer al 4 de març
Llançà