Fires i festes
,
2016
Del 8 a l'11 de juny
Plaça del Pallol
Girona

GiModa Market

GiModa Market, ubicat a la Plaça del Pallol, serà el punt de trobada de moda, gastronomia, documentals i curtmetratges de moda i música en directe.

Fashion Trucks:
Tots els assistents al GiModa Market podran gaudir de les propostes dels dissenyadors, CarmePuigdevalliPlanteS, col.lecció de dona creada l´any 2001; Bella Lola, bikinis mediterràneament femenins que aposten per un sistema de producció artesanal; Ocho Nubes, bijuteria amb caràcter propi que dota a cada peça d´una identitat única i especial; OC&CO, bolsos handmade a Barcelona amb solapes intercanviables per crear infinitat de variacions i Elisabeta, marca que ofereix una gran varietat de collarets i accessoris. 

Food Trucks:
GiModa Market oferirà una amplia oferta gastronòmica amb una gran varietat de productes locals: La Xixuneta, gelats fifties; Pebre Negre, menjar mediterrani sobre rodes; Ca La Frida, cuina italiana de fusió amb productes 100% de Girona i Sibarita, aperitius sibarites per gaudir a l´aire lliure acompanyats d'un bon vermut. 

Música en directe:
Dimecres 8 de juny, 22h: XY 
Migdies de dijous, divendres i dissabte de 14 a 16h: DJ BASI de la FUENTE  
Dijous, 22h: Sabine
Divendres, 22h: Saxsence, duet format pel DJ BASI de la FUENTE y el saxofonista Jorge Cuscueta
Dissabte, 22h: Ahina i Moi 

Projeccions de curtmetratges i documentals de moda:
Dimecres, 23h i dijous, divendres i dissabte a les 18h i a les 20h: Curtmetratges 'Dues Troques de llana', 'Conte del fil' i 'Conte de la llana', de Hermína Tyrlovà, de la pionera i gran dama de l'animació txeca.

Dijous i dissabte, 13h: Documental de moda 'The next Black', on els directors David Dworsky i Vitor Kohler indaguen en els avanços tecnològics i la ciència en pro d'una moda més ètica i sostenible. 

Dijous, 23h i divendres, 13h: Documental de moda 'Hand me with Love in France', de Julie Georgia Bernard, que mostra els utlims artesans de França, maisons d´alta costura que porten tota la vida cosint i realitzant autèntiques obres d'art per a grans marques. 

Divendres, 23h: Documental de moda 'Diana Vreeland. La mirada Educada'. Diana Vreeland coneguda com l´emperatriu de la moda, va ser la primera editora de moda de la revista Harper's Bazaar on va treballar 25 anys abans de ser nombrada editora en cap de Vogue. Aquest documental, dirigit per Lisa Immordino Vreeland, ofereix un perfil biogràfic combinat amb imatges d'arxiu, fotografies familiars i una extensa entrevista inèdita al mític periodista George Plympton.

Del 9 al 11 de juny: L'exposició temporal del dissenyador Josep Abril mostrarà una sel.lecció de la seva col·lecció Invisibles.  

Horari:
Dimecres 8 de juny: de 18 a 00h
Dijous 9 de juny, divendres 10 de juny i dissabte 11 de juny: de 12 a 00h

Més informació

  • imatge de control 1per1