AGENDA
Música
Divendres 24 abril, 21h
2015
Auditori de la Mercè
  • Girona

'Gossos' en concert

Fa vint i dos anys que els 'Gossos' van començar la seva aventura musical. Per a celebrar aquesta fita, el grup de Manresa ha organitzat una gira molt especial que busca l'essència i la proximitat amb el seu públic. És per això que els Gossos han creat un espectacle que és un assaig. Els seus seguidors podran entrar en aquest espai tan íntim del grup, on s'origina tot. Des de la idea, a l'estructura, el diàleg i la inspiració. 

Els 'Gossos' portaran per primera vegada a Girona aquest concert assaig en el marc del Festival Strenes. Un concert que és un diàleg constant amb el públic, un joc que trenca totes les barreres visibles i invisibles. A més, ho fan amb un repertori de luxe que pretén fer una retrospectiva de tots aquests anys de carrera. 

L'espectacle, que és de petit format, senzill i íntim es repetirà tan sols vint i dues vegades. És per això que els 'Gossos' pregunten amb la més gran de les sinceritats: "T'hi apuntes?". 

 

Preu: 15 €

 

 

Més informació

gossos_Surtdecasa-Girona

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 24 de gener, 22:30h
Lleida
Petit piano
Dijous 25 de gener, 9:45h
Lleida
Nota
Divendres 2 de febrer, 21h
Lleida
Dissabte 27 de gener, 23h
Salt
Muchacho & Los Sobrinos
Dissabte 27 de gener, 23h
Les Borges Blanques
This is rock
Dissabte 27 de gener, 22:30h
Lleida
Núria Graham
Divendres 26 de gener, 22h
Guissona
Los Mambo Jambo
Divendres 16 de febrer, 22:30h
Tarragona