Jump to navigation
Dissabte 11 de maig, 11:30h
Dissabte 11 de maig, 17h
Del 3 a l'11 de maig
Diumenge 12 de maig, 12h
Diumenge 12 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 11h
Diumenge 19 de maig, 12h
Tema: 'El rol de la comunicació i el periodisme gastronòmic per a les gastrodestinacions'
Tossa de Mar és una localitat de la Costa Brava Pirineu de Girona que ha apostat per la valorització de la seva gastronomia tot articulant el binomi tradició i innovació. Destaquen iniciatives com el col·lectiu de Cuina Tradicional Tossenca, Tossa Dolça, el restaurant La Cuina de Can Simón que compta amb una estrella Michelin i l'hotel gastronòmic Casa Granados, així com les jornades gastronòmiques com les de la Cuina del Cim i Tomba, un plat tradicional de cuina de barca, que es realitzen cada mes de setembre i que es presentaran en acabar la jornada de debat.
Presentació: Sra. Àngels Pujals Vila, Regidora de Turisme de l'Ajuntament de Tossa de Mar Dr. Jordi Tresserras Juan, Director del LABPATC, Universitat de Barcelona/Ibertur / Càtedra UNESCO Cultura, Turisme i Desenvolupament
Moderadors del debat: Sr.Toni Massanés, Director de la Fundació Alícia Dr. F. Xavier Medina. Director de la Cátedra UNESCO Alimentació, Cultura i Desenvolupament coordinada des de la Universitat Oberta de Catalunya
Participants: Sra. Pepa Aymamí Aymemí, Directora de l'Institut Catalá de la Cuina i la Cultura Gastronómica - Marca Cuina Catalana Sra. Tana Collados, Directora del Programa "Cuines" i coordinadora de continguts de cuina i alimentació de TV3 @tanacollados Sra. Diane Dodd, Directora IGCAT International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism / European Region of Gastronomy Sr. Salvador Garcia-Arbós, Siete Canibales, Cuina.cat i Revista de Girona Sr. Josep Sucarrats Miró, Director de la Revista Cuina.cat Sra. Roser Torras Morató, Grup Gsr (per confirmar)
El debat és obert a totes les persones interessades del sector cultural, gastronòmic i turístic, en especial els vincultats amb el món de la comunicació i el periodisme gastronòmicInscripció gratuïta Es lliurarà certificat de participació a les persones que ho demanin. Cal confirmació: ibertur@gmail.com
Més informació