Música
,
2016
Divendres 4 de març, 21h
Centre Cívic de Porqueres
Porqueres

Rere el Teló 'Woodpigeon'

El Centre Cívic de Porqueres engega aquest 2016 amb una nova proposta cultural, 'Rere el Teló'. Artistes i públic comparteixen el mateix espai escènic rere el teló, sense distàncies, de tu a tu... produccions de petit format que busquen la proximitat amb l’espectador per fer-los gaudir d’una experiència única. La programació la formen espectacles escollits amb cura perquè siguin representats en un espai molt peculiar, rere el teló de l’escenari del Centre Cívic. A diferència de la resta d’espais culturals, és quan es tanca el teló que passen coses... entres a una nova dimensió on públic i artistes comparteixen el mateix espai, sense distàncies, de tu a tu. Aquesta experiència ha funcionat en concerts que hem programat durant aquest passat any però que hem volgut ampliar a altres disciplines i així fer una programació d’arts escèniques adaptades aquest espai que hem donat vida. 

Divendres 4 de març, 21h
Woodpigeon
El músic canadenc Mark Andrew Hamilton, conegut com a Woodpigeon, reapareix després d’una breu pausa per presentar-nos el seu sisè disc, 'Trouble', ple de sons acústics que beuen directament dels seus viatges arreu del món. Hamilton va començar a tocar el 2005 mentre vivia a Edimburg, quan l’hi van donar una guitarra robada. A diferència dels seus últims treballs on explicava històries èpiques sobre enamorar-se, aquest és un disc sobre ritme, sexe i tristesa. Però quedem-nos amb el que diu el mateix Hamilton ens diu: ‘És la cosa més sorollosa que he fet mai’..

Preu: taquilla inversa, és a dir, al final de la funció paga allò que et vingui de gust.
L’aforament de l’espai és molt reduït, (màxim unes 40 persones) i dependrà en funció de l’espectacle, és per això que aquells que vulguin poden reservar la seva entrada a info@centrecivicporqueres.cat per no quedar-se sense lloc. 

 

Més informació

  • imatge de control 1per1