AGENDA
Activa't
Rosa Maria Calaf
2017
Divendres 17 de febrer, 18h
  • Girona
Biblioteca Carles Rahola

Setmana dels Rahola: Diàleg entre Rosa Maria Calaf i Bru Rovira

'Carretera i micro'
Rosa Maria Calaf i Bru Rovira, dos dels grans corresponsals del periodisme català actual, parlen sobre les seves experiències a altres països i sobre la seva visió dels mitjans de comunicació. El periodista Albert Martín de Vidales conduirà el col·loqui. 

Rosa Maria Calaf
Va ser corresponsal per a TVE durant 26 anys i es va convertir en una de les periodistes amb més credibilitat del país. Ha estat guardonada amb el Premi Ondas a la millor tasca professional, el Premi Ofici de Periodista, concedit pel Col·legi de Periodistes de Catalunya; el Premi José Couso de Llibertat de Premsa o el Premi Nacional de Periodisme,
que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la seva «dilatada i exemplar trajectòria com a reportera internacional a TVE».

Bru Rovira
És periodista especialitzat en temes socials i internacionals. El 1984 va entrar a treballar a La Vanguardia, on va estar vint-i-cinc anys com a reporter. Com a enviat especial internacional va estar a Romania i va escriure sobre la transició als països de l'Est i sobre la guerra de l'exIugoslàvia. L'any 2004 va rebre el premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus reportatges sobre la guerra de la República Democràtica del Congo. Actualment, col·labora amb el diari Ara.

Albert Martín de Vidales
És periodista del Diari de Girona i col·labora amb diversos mitjans a Hondures.

Més informació

Et pot interessar

Del 16 de març al 14 d'abril
L'Escala
Divendres 23 de març, 19h
Castelló d'Empúries
Del 3 al 28 de març
Torroella de Montgrí
Teatre 'El testimoni' - Teatre Centre d'Arbúcies
Dissabte 7 d'abril, 21h
Bescanó
Fira de Salut i Benestar
Dies 7 i 8 d'abril
Benavent de Segrià
Dissabte 24 de març, 11:30h
L'Escala
Cuina ecològica
Dissabte 31 de març, 17h
Tàrrega