Nina Pagès
,
01/03/2016
Arts

Lara cerca l'amor a Girona

Una websèrie gironina roda els seus episodis a diversos espais de la ciutat

Foto: 

LARA LOVE
L'actriu protagonista que dóna vida a Lara és Marta Ros
El Tinder, el Grindr, Happn o Badoo són només algunes de les aplicacions per lligar que s’utilitzen avui dia. Estem tan ocupats i enganxats al nostre telèfon que l’única manera de trobar parella o conèixer gent nova és a través d’una pantalla.

La nova websèrie de Youtube ‘Lara Love’ trenca, precisament, amb aquests mètodes a través de la història de la Lara (Marta Ros Hugas), una gironina simpàtica i descarada que està farta dels contes d’amor del segle en què viu i decideix gravar un documental sobre la seva recerca poc convencional de l’amor de la seva vida. “Lara vol fugir del que avui és normal, vol trobar l’amor sense haver de recórrer a les tècniques i aplicacions que fa servir la gent del seu entorn. No es conformarà amb qualsevol cosa i s’adonarà que trobar l’amor no és tan fàcil”, explica la Gina Xifra, l’encarregada de producció i comunicació del projecte.

Ella, juntament amb Eva Duran a la direcció i guió i Sergi Blanch a la direcció de fotografia, són els responsables d’aquesta comèdia romàntica que va guanyar el primer premi del IV Concurs Smart Films de Girona. La idea original era un curt però, arran de les bones crítiques del festival i del seu entorn, van decidir desenvolupar-ho amb una sèrie de capítols.

Girona és un dels protagonistes indiscutibles de la ficció. Algunes de les localitzacions que ja s’han utilitzat per al rodatge del primer capítol són el Pont Eiffel, el Barri Vell, el Portal de l’Àngel, les escales de la Catedral i el bar la Fàbrica de Celrà. “Hem triat Girona com a escenari perquè és molt interessant. Volem donar visibilitat a la ciutat i, a més, als gironins els fa molta il·lusió veure que es fan coses a la seva ciutat”, apunta.

Podrem veure el primer capítol a finals de març o principis d’abril al canal de la websèrie. Paral·lament, l’equip llançarà una campanya de crowdfunding per cercar finançament per rodar la resta d’episodis. Us deixem, en exclusiva, el vídeo promocional del primer episodi!

 

També et pot interessar