,
14/10/2015
Audiovisual
Off ground
Foto:
Cedida

Off ground - Bhum! 5

En una masia perduda al mig dels boscos que envolten Celrà, vam descobrir un indret únic i un festival d'arts escèniques meravellós. Teatre, música, dansa, poesia, circ... Tot un seguit d'espectacles que van omplir durant un cap de setmana el Mas Espolla de Celrà, una residència d'artistes dins el nom de L'animal a l'esquena. Un d'aquests espectacles va ser el curmetratge 'Off ground', de Boudewijn Kole i Jakop Ahlbom. Una delícia de vídeo-dansa totalment imperdible. I això només és un petit tastet del que es va poder veure el passat dissabte 3 d'octubre. L'any que ve, no us ho perdeu!

 

Off Ground (2013) from Melle van Essen on Vimeo.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses.. El requisit: que tinguin a veure amb el Gironès, la Selva i el Pla de l'Estany!

23/09/2019
La banda girorina President Xai està d'enhorabona!
07/04/2017
Mentre segueixen treballant en el seu segon disc que veurà la llum l'any 2018, Germà Negre canta la cançó de Borges, en el quart i últim lliurament de la campanya 
27/10/2016
El Lloret Espai Off és un cicle de teatre programat en llocs no convencionals. Tan poc convencionals com un casal de joves, unes cotxeres o un pub.
29/09/2016
La gira de Sopa de Cabra està demostrant un cop més el seu poder de convocatòria.
20/06/2016
Coneixes el Festival Emergent? L'Emergent és iniciativa que ocupa durant les nits d'estiu les places dels pobles recuperant el paper de les arts escèniques a l'aire lliure.
15/06/2016
Reserveu-vos el primer cap de setmana d'agost pel festival de música insòlita del Pla de l'estany! L'ESTRANY començarà el divendres 5 d'agost amb actuacions gratuites a Banyoles.
30/03/2016
Lara és una jove desesperada per trobar l'amor i decideix documentar la seva cerca. Però no es conformarà amb qualsevol cosa.