,
23/09/2019
Audiovisual
Imatge del videoclip 'La venjança del sol'

Ramat, President Xai treu videoclip!

La banda girorina President Xai està d'enhorabona! Acaba de presentar el seu primer EP comercial, 'Show' (editat amb RGB Suports), que conté tres temes amb tastets de diferents estils: 'Cabdells', 'Gir' i 'La Venjança del Sol', aquest últim acompanyat de videoclip. 

Sota la direcció de Carles Crosa Santamaria, 'La Venjança del Sol' és el primer clip d'aquesta banda nascuda l'estiu del 2017, un ramat musical que no ha parat de sorprendre amb els seus enèrgics directes de reggae, ska, rock, soul i ritmes llatins. El grup promet i molt! 

--
Facebook President Xai

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses.. El requisit: que tinguin a veure amb el Gironès, la Selva i el Pla de l'Estany!

23/09/2019
La banda girorina President Xai està d'enhorabona!
07/04/2017
Mentre segueixen treballant en el seu segon disc que veurà la llum l'any 2018, Germà Negre canta la cançó de Borges, en el quart i últim lliurament de la campanya 
27/10/2016
El Lloret Espai Off és un cicle de teatre programat en llocs no convencionals. Tan poc convencionals com un casal de joves, unes cotxeres o un pub.
29/09/2016
La gira de Sopa de Cabra està demostrant un cop més el seu poder de convocatòria.
20/06/2016
Coneixes el Festival Emergent? L'Emergent és iniciativa que ocupa durant les nits d'estiu les places dels pobles recuperant el paper de les arts escèniques a l'aire lliure.
15/06/2016
Reserveu-vos el primer cap de setmana d'agost pel festival de música insòlita del Pla de l'estany! L'ESTRANY començarà el divendres 5 d'agost amb actuacions gratuites a Banyoles.
30/03/2016
Lara és una jove desesperada per trobar l'amor i decideix documentar la seva cerca. Però no es conformarà amb qualsevol cosa.