Cartellera

El Documental del Mes

Museu del Cinema - Girona
Centre Cívic Santa Eugènia - Girona
Ateneu Bar - Banyoles
Can Trona - Joanetes (La Vall d'en Bas)

Cartell en català del documental 'Els tomàquets escolten Wagner'

Els tomàquets escolten Wagner

Sinopsi

Els tomàquets tenen més bon gust si creixen amb la música de Richard Wagner?

Elias és un petit poble agrícola i aïllat del centre de Grècia que està morint. Però dos cosins enginyosos, en Christos i l’Aleco, s’uneixen a les àvies d’aquest llogarret per conrear tomàquets. Amb els seus coneixements i una mica d’ajuda de la música de Wagner, volen fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món.

Desafiant l’agricultura industrial i cultivant tomàquets orgànics amb llavors centenàries, venen pots de tomàquet i altres conserves fets amb un mètode poc ortodox. L’exportació de productes orgànics és un mercat molt competitiu, però l’èxit inesperat ha agafat per sorpresa tot el poble, que ha recuperat la il·lusió i ha pogut aixecar els ànims i l’economia de l’indret.
Gràcies als tomàquets wagnerians, la gent d’Elias pot entreveure un futur on s’esvaeix la crisi que fa uns anys va colpejar Grècia, encara que mai és fàcil tirar endavant i la vida pot ser tan agredolça com un pot de tomàquet en conserva. Una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes i la importància de reinventar-se en temps de crisi.

Horaris: 

Dijous 5 de desembre: 21:00h
Ateneu Bar - Banyoles

Dijous 12 de desembre: 19:00h
Museu del Cinema - Girona

Divendres 13 de desembre: 20:00h
Can Trona - Joanetes (La Vall d'en Bas)

Dijous 19 de desembre: 20:00h
Centre Cívic Santa Eugènia - Girona

Preu: Gratuït

 

Més informació: 
Web El Documental del Mes