Girona, una ciutat de pel·lícula

Foto: 

Paula Meijide

Especial Fires: Tot el que no et pots perdre de les Fires de Sant Narcís 2017!

La ciutat celebra la seva festa major del 27 d'octubre al 5 de novembre amb més de 200 actes per a tots els gustos i edats
Surtdecasa Girona
,
25/10/2017
Fires i festes
Arriben les Fires de Sant Narcís de Girona amb deu dies d'activitats diverses per a grans i menuts. Entre els actes programats destaquen: el correfoc amb els Diables de l'Onyar, la diada castellera, els espectacles per a tota la família i els concerts d'Hora de Joglar, Di-versiones vs Orquestra Maribel, Belda i Sanjosex, Manel, La iaia, Jorge Drexler, Dr Prats, Zoo i molts més.

Durant deu dies, Girona es converteix en la capital de Catalunya i programa més d'un centenar d'actes i activitats per a petits i grans, en el marc de les Fires de Sant Narcís

En l'apartat musical es podran veure propostes tan variades com Manel, tancant la gira "Jo competeixo", Zoo, La iaia, Jorge Drexler, Hora de Joglar, Dr Prats o Belda i Sanjosex. Però si el que voleu és passar una nit ballant, saltant i cantant al ritme de la música més patxanguera, no us podeu perdre la baralla de galls entre l'Orquestra Di-versiones i l'Orquestra Maribel, que inaugurarà les barraques d'enguany. Des de fa dies, s'estan escalfant mútuament a través de les xarxes socials. Així que, el concert promet molt!

  • imatge de control 1per1

Les famílies també tenen un munt d'activitats per triar i remenar. Des de música, amb Reggae per Xics o El Pot Petit; espectacles, amb 'El Camió de la Nanna'; o cinema, amb 'Kikoriki: Equip invencible', al Cinema Truffaut, entre moltes d'altres. 

En l'apartat tradicional, destaquen el tradicional correfoc amb els Diables de l'Onyar i la diada castellera, el diumenge 29 d'octubre. 

I com no podia ser d'una altra manera, els deu dies de festa acabaran amb el castell de focs a càrrec de la pirotècnia Hermanos Ferrández de Murcia, guanyadora del 47è Concurs de Focs d'Artifici de la Costa Brava – Trofeo Vila de Blanes.

En definitiva, deu dies de festa, tradició, música i espectacles perfectes per sortir de casa i guadir al carrer, abans no arribi el fred de l'hivern. Això sí, agafeu jaqueta, que a les nits a Girona refresca!

Més informació: 

A

També et pot interessar