Foto: 

Cedida

Girocaça 2017: la meca de la cacera a Santa Cristina d’Aro

El proper 13 de maig Sant Cristina d’Aro acull aquesta fira que pretén apropar i difondre el món de la caça i natura a la societat actual
Surtdecasa Empordà
,
10/05/2017
Entorn
Gossos de cacera, degustació d’elaborats de carn de caça, exposició d’estands de complements de caça i molt més. Només són algunes de les activitats que Santa Cristina d’Aro acollirà el proper dissabte 13 de maig amb el Girocaça 2017: la fira del món de la caça i la natura a Santa Cristina d’Aro.
Un dels plats forts de la jornada serà la demostració de gossos retrievers amb Ignacio Ariza

Amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer el món de la caça a la societat actual, la Federació de Casa de Girona, la Societat de Caçadors, la Colla del Senglar de Santa Cristina d’Aro i l’Ajuntament del municipi han unit forces per organitzar la Girocaça 2017. Durant tot el proper dissabte 13 de maig, l’Espai Ridaura i els seus entorns acolliran un grapat d’activitats que esdevindran una classe magistral per qualsevol caçador d’avui en dia.

Us imagineu una exposició d’estands on poder trobar tots els complements de caça? Segur que a més d’un amant de la cacera ja ha quedat d’allò més bocabadat: vehicles tot terreny, roba, calçat, accessoris, gossos, emissores, collars electrònics, alimentació animal, repoblacions, premsa especialitzada, falconeria, transport de gossos i tot allò que hom pugui arribar a pensar. 

  • imatge de control 1per1

De gossos de cacera n’hi ha de moltes tipologies: de rastre, de mostra, de sang, podencs, etc. A la Girocaça 2017 no n’hi faltarà cap! Com els bons caçadors, la jornada començarà ben d’hora i a les 7h ja s’instal·laran les parades dels expositors a l’Espai Ridaura (davant del Teatre municipal) i aniran entrant uns protagonistes imprescindibles: els gossos. Serà a les 9h quan s’inaugrarà la fira. Però la Girocaça 2017 anirà de debò a partir de les 10h, quan hi haurà la reunió de colles senglaneres d’arreu de la província de Girona. D’arreu!

A les 11h hi haurà una demostració de gossos retrievers amb tot un expert en la matèria: Ignacio Ariza. Després d’un bon dinar de germanor, a les 16h, l’activitat continuarà amb un concurs de morfologia, seguida d’una demostració de mostra modalitat Sant Hubert amb Mariola Rafart.

Per acabar-ho d'adobar. Una bona cacera no és el mateix sense un bon tiberi és per això que hi haurà servei de bar i bon menjar tota la diada a preus d’allò més populars. Només cal consultar el menú per tal que la boca se us faci aigua. Per si no n’hi hagués prou, però, els restaurants del municipi també hi volen dir la seva i també oferiran menús de la caça. Per llepar-se'n els dits!

 

                               

 

Més informació: 

Girocaça 2017
Dissabte 13 de maig, durant tot el dia
Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro
A

També et pot interessar