Biblioteca Carles Rahola
Biblioteca Carles Rahola
Carrer d'Emili Grahit, 4C
17002 - Girona
  • 972 202 252
  • bpgirona.cultura@gencat.cat

Més informació

La Biblioteca Pública Carles Rahola és una biblioteca de la ciutat de Girona que obrí les seves portes el 23 de desembre de 2014. La seva inauguració oficial va ser el 13 de gener de 2015. La seu actual va ser construïda pel Ministeri de Cultura del Govern d'Espanya i és gestionada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i desenvolupa les funcions de biblioteca central comarcal i urbana, especialitzada en publicacions de les comarques gironines, ja que és la receptora del Dipòsit Legal d'obres impreses a la demarcació de Girona. Amb 7.055 m² útils, és la biblioteca pública més gran del Catalunya. Des de l'abril del 2017 Sílvia Sanahuja Ensesa ocupa el lloc de directora en substitució de Lourdes Reyes i Camps. 

El nom de la Biblioteca ret homenatge al literat, publicista i historiador Carles Rahola i Llorens. El nom va ser acordat pel Departament de Cultura i l'Ajuntament de Girona el 7 de febrer de 2014, a proposta del consistori municipal.

Horaris

Horari d'hivern:
De dilluns a divendres de: 10a 20h
Dissabtes de 10 a 14h

Horari d'estiu:
De l'1 de juliol al 16 de setembre: de dilluns a divendres de 10 a 20h
Dissabte: tancat