Teatre de Lloret de Mar
Teatre de Lloret de Mar
Plaça de Germinal Ros, 1
17310 - Lloret de Mar
  • 972 361 835
  • teatredelloret@lloret.cat

Cartellera

El reino animal

Sinopsi

En un món assolat per una onada de mutacions que transformen gradualment a alguns humans en animals, François (Romain Duris) fa tot el possible per salvar a la seva dona, afectada per aquest misteriós fenomen.

A mesura que la regió en on viuen es va poblant de criatures de noves espècies, s'emporta a Émile (Paul Kircher) -el seu fill de 16 anys- a la cerca d'una nova llar, fet que canviarà les seves vides per sempre.

Horaris: 

Divendres 31 de maig: 20:30h

Més informació

El Teatre de Lloret de Mar, ubicat a la Plaça Germinal Ros, és una de les institucions culturals més importants de Lloret de Mar. Inaugurat l'any 2011, va néixer amb l'objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d'alta qualitat tant en el municipi com en el seu entorn.

A banda d'obres de teatre, l'equipament és apte per a concerts, representacions de dansa, reunions, presentacions o, fins i tot, es pot convertir en un plató de televisió. Compta amb un gran escenari, de 270 metres quadrats, i un aforament de 370 espectadors. La meitat de les butaques són retràctils, és a dir, es poden plegar si convé. El teatre es complementa amb tres sales d'assaig.