Teatre de Lloret de Mar
Teatre de Lloret de Mar
Plaça de Germinal Ros, 1
17310 - Lloret de Mar
  • 972 361 835
  • teatredelloret@lloret.cat

Cartellera

Toy Story 4

Toy Story 4

Sinopsi

Woody sempre ha tingut clar quina és el seu objectiu al món, i quina és la seva prioritat: cuidar el seu propietari, ja sigui Andy o Bonnie. Però quan Bonnie afegeix Forky, una nova i lluent joguina a la seva habitació, comença una nova aventura que servirà per a que els vells i nous amics li ensenyin a Woody el gran que pot ser el món per a una joguina. Quarta entrega de la saga 'Toy Story'.

Horaris: 

Diumenge 17 de novembre: 17:00h

Català
El niño y el mundo

El niño y el mundo

Sinopsi

Un nen que pateix per la falta d'un pare deixa el seu poble i descobreix un món fantàstic, dominat per animals-màquina i éssers estranys. Pel·lícula d'animació extraordinària, amb moltes tècniques diferents, que tracta els problemes del món modern a través dels ulls d'un nen.

  

Horaris: 

Diumenge 1 de desembre: 12:00h

Tres caras

Tres caras

Sinopsi

Una famosa actriu iraniana rep el vídeo inquietant d'una jove demanant la seva ajuda per escapar de la seva família conservadora. Llavors demana al seu amic, el director de cinema Jafar Panahi, que l'ajudi a entendre si es tracta d'una manipulació. Junts, emprenen camí cap a l'aldea de la noia a les remotes muntanyes del Nord-oest, on les tradicions ancestrals continuen regint la vida local. 

Horaris: 

Dijous 12 de desembre: 21:00h

Més informació

El Teatre de Lloret de Mar, ubicat a la Plaça Germinal Ros, és una de les institucions culturals més importants de Lloret de Mar. Inaugurat l'any 2011, va néixer amb l'objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d'alta qualitat tant en el municipi com en el seu entorn.

A banda d'obres de teatre, l'equipament és apte per a concerts, representacions de dansa, reunions, presentacions o, fins i tot, es pot convertir en un plató de televisió. Compta amb un gran escenari, de 270 metres quadrats, i un aforament de 370 espectadors. La meitat de les butaques són retràctils, és a dir, es poden plegar si convé. El teatre es complementa amb tres sales d'assaig.