Surtdecasa Girona
,
08/06/2016
Menjar i beure

La Terra, una deliciosa finestra a l'Onyar

Tastem un dels imperdibles de la gastronomia gironina

Foto: 

Paula Meijide
Un dels clàssics indiscutibles de la ciutat de Girona és La Terra. Situat al carrer Ballesteries, és aquell indret icònic de còmodes coixins, mosaics i tardes d'estiu xuclant sucs de fruita a la vora del riu.

Un dels seus atractius és el fet que les seves finestres desemboquen directament a l'Onyar. Si teniu sort i trobeu una de les taules més properes, podreu gaudir de les imatges emblemàtiques d'ànecs coll verd capbussant-se, gavians alçant el vol o una bona pila de gironins creuant el pont de la Princesa.

L'exterior és captivador, però l'espai de dins tampoc ens deixa indiferents. La Terra és d'aquells locals que conserven una estètica creativa i un encant difícil d'esborrar. Amb una decoració d'estil vintage amb voltes, coixins de colors i taules de marbre, l'ambient del restaurant ens proporciona un clima relaxat i familiar que acompanyarem amb un bon àpat. Podràs escollir amanides, plats combinats, quiches, entrepans i, sobretot, magnífiques hamburgueses.

Un dels valors afegits de la seva carta és que té una molt bona opció vegetariana i que alguns dels ingredients que utilitzen són ecològics. Atents vegetarians! Us recomanem que tasteu l'hamburguesa vegetal, una de les més suculentes i equilibrades que trobareu a la ciutat.

Ara bé, si pensem en una especialitat de la Terra, no podem oblidar-nos dels seus sucs i batuts naturals, que van canviant i adaptant-se als gustos dels clients. Teniu dubtes? Cap problema, podeu espiar la pissarra de dalt de la barra o preguntar-ho a les seves cambreres. Els postres, gairebé sempre casolans, són, també, un element a tenir en compte, com ara l'espectacular pastís de pastanaga.

La Terra no és només un restaurant per anar-hi a dinar o sopar, també és un d'aquells bars de sempre per portar-hi els amics i esgotar les tardes i els vespres jugant al parxís o a la brisca. Així que, si esteu cercant el vostre bar, no us podeu perdre aquesta deliciosa finestra a l'Onyar. 

Més informació: 

També et pot interessar