Exposició 'Food. La utopia de la proximitat'

Exposició 'Food. La utopia de la proximitat', un projecte expositiu que té el seu epicentre simbòlic i conceptual en el restaurant que, a principis dels anys setanta del segle passat, l'artista Gordon Matta-Clark va muntar, juntament amb Tina Girouard i Carol Goodden (fotògrafa i ballarina de la Trisha Brown Dance Company), al cor del SoHo novaiorquès.
Es tractava d'una iniciativa comunitària (avui en diríem cooperativa) promoguda i gestionada per creadors de totes les disciplines: vivien, menjaven, treballaven i, en especial, exposaven plegats, com ara al cèlebre espai ubicat al número 112 de la Greene Street.
Dimarts i dimecres: de 10 a 14h
Dijous i divendres: de 10 a 14h i de 17 a 19h
Dissabtes: d'11 a 14h i de 17 a 19h
Diumenges i festius: d'11 a 14h
Dissabte 20 de febrer, a les 17h
Harold Berg, Eudald Camps i Carme Sais
Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.