Cuina del bacallà i el peixopalo - Sant Feliu de Guíxols 2023

Nova edició de les Jornades Gastronòmiques Cuina del bacallà i el peixopalo, que enguany comptarà amb la participació de 10 establiments del municipi que oferiran menús i degustacions elaborades amb el bacallà com a protagonista.
> Establiments participants: Bar Casa Irla | Cau del Pescador | Diferent Restaurant | El Tinglado | Euro del Mercat | La Bodega de Sant Feliu | La Pansa | La Proa | Les Dimes - Hotel Barcarola | Sabors
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
En arribar la Quaresma, s'incorpora a les nostres taules el bacallà, un aliment molt important durant segles, que ho continua essent a l'actualitat.
A través del port de Sant Feliu de Guíxols, es va introduir en aquesta zona el peixopalo (bacallà sec). Aquest aliment va ser molt apreciat per mariners i tapers durant el segle XIX. Així, va ser ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.
Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d'un plat de tota la vida, que ens desperta els sentits
Entre 17,90€ i 45€
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.