Jump to navigation
Del 5 al 10 de desembre
Del 4 al 13 de desembre
El 7 de novembre al 14 de desembre
Del 5 al 14 de desembre
Del 10 al 14 de desembre
Del 3 al 15 de desembre
Del 15 de setembre al 15 de desembre
Del 19 de setembre al al 20 de desembre
Exposició 'Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils', mostra que recull les dotze obres dels artistes premiats en les sis edicions de la Biennal (2014-2024) i que, amb un registre plural i evocador, té l'objectiu de reunir una selecció de les creacions més destacades que uneixen el món de l'art i la gastronomia del nostre país.
Entre altre, s'hi podran veure obres com a 'Pulpo seco' de Jesús Movellán, 'Havent dinat' d'Ester Ferrando, 'Tres rebosts' d'Àngel Pomerol o 'Altares i ofrendas 1' de Rosalía Banet o 'Res al plat' de Josepe Gil, obra presentada en l'última edició de la Biennal (2024). Una peça compromesa que fa referència a la fam com a arma de guerra i conseqüència de l'espoli, l'ocupació i el genocidi.
De dimecres a divendres: de 16 a 20h Dissabtes: de 10 a 14h i de 16 a 20h
Divendres 19 de setembre, a les 19h
Fundació Lluís Coromina
Web Fundació Lluís Coromina Web Cultura Banyoles