Música
,
2017
Dissabte 5 d'agost, 19:30h
Museu Pau Casals
Sant Salvador i El Vendrell

Clone of Música als Jardins. Kebyart Ensemble

Un dels clàssics de les activitats d'estiu al Museu Pau Casals, el Festival jove 'Música als jardins'.

Gaudiu dels concerts que cada any s’organitzen amb la voluntat de donar l’oportunitat als joves intèrprets de tocar en el marc incomparable dels jardins de la Vil·la Casals.

Aquest any, la formació escollida pel primer concert és el grup Kebyart Ensemble, un quartet de saxos creat l’any 2014 a l’ESMUC format per Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton. Inicialment guiats per Nacho Gascón, també han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, Vincent David, Jordi Francés, David Albet, Albert Julià i Ensemble Squillante.

Són els actuals guanyadors del cicle 'El Primer Palau' que ofereix a joves intèrprets l’oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. Aquest any també han estat guardonats amb el prestigiós Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música i l’any 2015 van obtenir el segon premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España. Anteriorment van rebre el primer premi al X Concurs Internacional de Música de cambra Higini Anglès.

 

Horari: 

De 19:30 a 20:15h

Programa: 

Obres de: Aleksandr Glazunov, Enric Granados, I. Mecanitzaci, Salvador Brotons, Felix Mendelssohn, Claude Debussy, György Ligeti, Béla Bartók

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1