Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem una entrada doble per 'La Simfonia 25 de Mozart: passió i tragèdia'

L'Orquestra de Cambra del Penedès interpretarà una veritable joia de Mozart
El concurs acaba:
dijous, 15 febrer, 2018 - 15:00

Més enllà de la conegudíssima Petita Serenata Nocturna, la producció de serenates de Mozart amaga autèntics tresors. Entre elles destaca la Serenata Nocturna KV239 que va compondre quan només tenia 20 anys. Una obra que, a més d'un enginy i humor meravellosos, destaca per la inclusió d'una timbala en la instrumentació d'orquestra de corda.

La Simfonia núm. 25 que va conèixer la popularitat gràcies a la inclusió en la pel·lícula 'Amadeus' es considera la primera gran aportació de Mozart al gènere de la simfonia i és una obra única que destil·la passió i dramatisme.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper diumenge 18 de febrer a les 19h a l'Auditori de Vilafranca del Penedès. L'entrada serà sortejada entre tots els encertants que responguin abans del dijous 15 a les 15h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, l'Auditori de Vilafranca del Penedès podrà posar a la venda aquestes entrades.

Bé, aquesta és la pregunta que us proposem:

 

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.