Missatge d'avís

Has d'iniciar sessió amb el teu usuari o registrar-te per poder veure el formulari.

Sortegem una entrada doble per l'espectacle 'Fosques'

Per poder participar al concurs has d'iniciar sessió amb el teu usuari. Si no tens un usuari a Surtdecasa.cat pots registrar-te.

Participa en el sorteig pel dissabte 17 d'agost (23h) al festival d'arts SIARTB
El concurs acaba:
dijous, 15 agost, 2019 - 13:00

El Festival d’Arts SIARTB a Vilamur (Soriguera) és un espai d’encontre i divulgació artística que vol ser un aparador dels artistes contemporanis al Pirineu, donant visibilitat a l’art local i reivindicant, alhora, la força i la màgia dels territoris de muntanya, sent un revulsiu socioeconòmic per la Vall de Siarb.

'Fosques' és un espectacle d’exterior, de dansa contemporània i en alçada amb intensitat visual. Un projecte per portar a escena dones tan desconegudes com fascinants amagades per la història. L’espectacle vol donar un bri de llum a dones aventureres, ni boges ni excèntriques, que han passat desapercebudes.

Sortegem una entrada doble per a la funció del proper dissabte 17 d'agost a les 23h + 2 platets a escollir del restaurant de l'organització.

Les entrades seran sortejades entre tots els encertants que responguin abans del dijous 15 a les 13h de la tarda a la pregunta que us formulem. L'afortunat o afortunada serà avisat a través del correu electrònic que hagi utilitzat en el moment de donar-se d'alta a Surtdecasa.

Important: El guanyador serà notificat que ha estat premiat el mateix dijous i haurà de confirmar la seva assisitència abans del mateix divendres a les 13h. En cas contrari, l'organització del festival podrà posar a la venda aquestes entrades.