Ramona Solé

Foto: 

Cedida

'Instint de supervivència', la nova novel·la de la Ramona Solé

La segona novel·la de Solé es publica a l’editorial ‘Llibres del delicte’
Cristina Mongay
,
07/11/2017
Llibres
‘Instint de supervivència’ és la segona novel·la de l’escriptora Ramona Solé, un thriller psicològic ambientat en els carrers i places de la ciutat de Lleida.

A ‘Instint de supervivència’, Solé ens parla de la desesperació, de la por, de la pèrdua i de la manipulació psicològica. També del suïcidi, l’única via d’escapament contemplada per la Sofia, la protagonista, després de trobar-se sola i sense recursos ni feina amb dos fills petits.

‘Instint de supervivència’ desgrana les vides de tres dones ben diferents entre elles: la Sofia, una mare atrapada en un present ben fosc i un futur incert; la Raquel, la seva veïna, qui intenta per tots els mitjans aconseguir els diners de la família del Francesc, a qui torna a enamorar després d’anys de distanciament; i la Maria, la mare d’en Francesc, una anciana molt més valenta i forta del que creu la Raquel.

Tres històries que es teixeixen i s’entrellacen com la teranyina d’una aranya, i que comparteixen el mateix objectiu final: aconseguir el propi benefici.
 

 

A