Monestir de les Avellanes

Foto: 

Cedida

Tasta la Història!

El III Sopar Medieval ' La taula de les tres cultures' és una de les activitats de les V Jornades del Monestir de les Avellanes
,
19/06/2014
Menjar i beure

Reseva’t un plat a taula al III Sopar Medieval de les tres cultures. Una activitat que  s’emmarca dins la programació de les V Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes - el 30 de juny- i que vol recuperar
receptes desaparegudes i reproduir-les de manera fídedigna sota direcció científica.

En aquesta tercera edició podrem tastar la cuina medieval de les tres cultures religioses: la cultura jueva, cristiana i musulmana. Aquest és el menú que Montserrat Coberó  -directora científica del sopar- i el xef Bobby Cabral han recuperat per aquesta cita gastronòmica amb regust d’història. 

  • imatge de control 1per1

Fruits secs i fruita del temps d’entrants , 

Aubergínies farcides (preparació cacher jueva), primer plat 

Janet de gallina (guisat cristià) segon plat 

Dolç de dàtils amb mel (recepta andalusina) de postres

Aigua, vi negre i vi piment (vi especiat cristià) 

Pa cristià, pa trenat jueu i pa àrab, d’acompanyament, preparat pel pastisser Manel Farré

Bon profit i feliç viatge per l'època medieval! 

Preu 12,50 euros
Per fer la teva reserva truca a : 973 43 80 06
Aquí tens tota la programació de les V Jornades d'Història del Monestir de les Avellanes

 

A