
Tasta la Història!
Reseva’t un plat a taula al III Sopar Medieval de les tres cultures. Una activitat que s’emmarca dins la programació de les V Jornades d’Història del Monestir de les Avellanes - el 30 de juny- i que vol recuperar
receptes desaparegudes i reproduir-les de manera fídedigna sota direcció científica.
En aquesta tercera edició podrem tastar la cuina medieval de les tres cultures religioses: la cultura jueva, cristiana i musulmana. Aquest és el menú que Montserrat Coberó -directora científica del sopar- i el xef Bobby Cabral han recuperat per aquesta cita gastronòmica amb regust d’història.
Fruits secs i fruita del temps d’entrants ,
Aubergínies farcides (preparació cacher jueva), primer plat
Janet de gallina (guisat cristià) segon plat
Dolç de dàtils amb mel (recepta andalusina) de postres
Aigua, vi negre i vi piment (vi especiat cristià)
Pa cristià, pa trenat jueu i pa àrab, d’acompanyament, preparat pel pastisser Manel Farré
Bon profit i feliç viatge per l'època medieval!
Preu 12,50 euros
Per fer la teva reserva truca a : 973 43 80 06
Aquí tens tota la programació de les V Jornades d'Història del Monestir de les Avellanes