Menjar i beure
,
2018
Dissabte 22 de setembre, 12h
Diversos indrets
Piera

2n Pieradegusta

Després de l’èxit de la primera edició, torna el festival Pieradegusta, una proposta lúdica i gastronòmica que pretén reunir en una mateixa jornada professionals de l’àmbit de la restauració, el comerç i els productes de proximitat.

El festival convida a tothom a passejar pels carrers de Piera on s’instal·laran parades amb una àmplia oferta de menjar i beure amb l’objectiu que els visitants puguin tastar plats diversos a preus populars.

Durant tot el dia hi haurà activitats diverses entre les quals no faltaran algunes per als més menuts, com un taller de cuina o un berenar de pa amb oli i xocolata. Per al públic adult hi haurà propostes relacionades amb la gastronomia, com un showcooking de cuina crudivegana, un concurs de còctels sense alcohol o tastos d’oli i de cava, i també d’altres més lúdics com una sessió de cinema a la fresca, un vol en globus, un vermut concert que comptarà amb la col·laboració de l’Aula Municipal de Música, i rutes en segway que permetran visitar el patrimoni de la vila i conèixer les façanes modernistes. A les 22 hores, el festival es tancarà amb un concert a la plaça de l’Església amb la cantant Judit Neddermann.

 

Programa: 

Consultar aquí.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1